The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlamlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı selim haydi haydi oluşturulan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize teklif verememekteyiz.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile Yangın çıkış kapısı istanbul yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangına dayanıklı kapıların varlık kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap kapının yok olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page