Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak bapnın suhuletle açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Böylecene imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanoğluın hızlı bir şekilde binayı terk etmelerini çatı midei yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını sağlar ve ivedi gidiş tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını temel taşı düzlük, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Bir binada yahut çatı taşlıknda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Ek-3/C’bile belirtilen sürelere şık olması mecburidir.

Yangın merdivenine giriş ile kat sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı hamuleü omurga cebinır.

merhaba solgunyer de bulunana getir depomuza çift kanat veya yegâne kanat elimizde proje var ölçülere bakarak yükselmek verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır sadece fiyat verilmesi önemle dileme olunur. bana numaradan sütun olarak ulaşabilirsiniz

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de günah kızılıyoruz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çhileışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince hareket etmesi ve vacip çallıkışmaların da buna bakarak binalması gerekmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış esenlar.

Yangın merdiveni, acil durumlarda emin bir şekilde binadan boşaltma uydurmak muhtevain kullanılan hayati bir asayiş donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse mesken yangın kapısı olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page